Meld interesse:

Kontakt megler

Christopher Lejonberg / 473 71 031 / cl@sem-johnsen.no

KVITÅTUNET


Snart kommer Kvitåtunet med 12 frittstående fritidsboliger for salg! Registrer din interesse i dag for å bli holdt orientert om forhåndssalg og fremdrift.


Hyttene på Kvitåtunet får bl. a. disse kvalitetene: Stilren, moderne arkitektur. 114 kvm BRA over to plan. Store stuer med ekstra god takhøyde. 3-4 gode soverom + hems Store vindusflater åpner hyttene mot naturen og utsikten. Romslige terrasser med gelender i glass for maks utsikt. Moderne peis med giljotin-innsats og stilren pipe.
2 bad + badstue. Separate vaskerom i hver hytte.
2 biloppstillingsplasser. Felles, bilfritt tun med lekeplass, grillområde og kjørbar løkkevei. Utsikt mot Gaustatoppen, Hardangervidda, Gaustablikk, Ørnenipa og Toreskyrkja. Ski inn og ut til alpinbakker på begge sider, og den nye doble lysløypa. Pris fra kr 3 900 000,–.

KONTAKT MEGLER
Christopher Lejonberg
473 71 031
cl@sem-johnsen.no

MELD INTERESSEARKITEKTENS VISJON
FOR TUNET


div.A arkitekter kan vise til lang erfaring med å tegne fritidsbebyggelse, spesielt på fjellet. Med dagens krav til tilgjengelighet og teknisk standard, inkl. tilgang til offentlig vei, vann og avløp, samt «ski in- ski out», bygges det naturlig nok tettere og tettere på fjelldestinasjoner som Gaustatoppen. Utfordringen er da å utnytte tetthet og små tomter til noe positivt. Vi mener man da bør tenke på å organisere fritidsboligene i tun, der helheten er «verdt mer enn summen av de enkelte delene».


Tunbebyggelse har lange tradisjoner i Norge. Vi foreslår parkering i et uttun, der alle hytter er tilgjegnelige for av- og pålessing med bil i tilknytning til egen hytte, men alle biler må parkeres i felles uttun. Ved å gruppere hyttene i tilknytning til et felles tun skapes det en ramme om og tilgang til et evnt. frivillig fellesskap. Alle innganger er lagt til tunet. Dette fanges logisk opp i forslag til hustyper; en type på nedsiden av tunet med inngang i øverste etasje og en type på oversiden av tunet med inngang på nedre plan. Planløsninger, vindusutforming og plassering av disse reflekterer også plasseringen som del av et tun. På den måten skapes det et sted som ramme om valgfri men verdifull mulighet for uformell, sosial kontakt både for barn og voksne uten at det går på bekostning av enkel tilgang til natur- og skiopplevelser.


div.A arkitekter kan også vise til omfattende erfaring som bruker av fritidsbebyggelse på fjellet, spesielt om vinteren. Denne personlig erfaringen reflekteres i funksjonelle planøsninger inkl. sportsboder, svalganger, overdekkete innganger, tørkerom i tilknytning til inngangen, kompakte men funksjonelle soverom osv.www.diva.no

Hytte VY 21

hytte-vy21.png

Hytte VY 19

hytte-vy19.png